مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

آشنایی با تولید سنتی شیره انگور

شیره انگور

از چه ارقامی برای تهیه شیره انگور استفاده می شود؟ روش سنتی تولید شیره انگور چگونه است؟
بیش از ۱۰۰ واریته انگور در ایران کشت می شود که تمام این واریته ها (ارقام) قابلیت شیره گیری را ندارند. بنابراین انگورایی که درشت بوده و شیرین (قند بالا) هستند. برای تهیه شیره انگور مناسبتراند. که از این ارقام می توان به انگور عسگری، انگور فخری و گزنه ای، انگور فرنگی ، انگو دیوانگور و کاش انگور اشاره کرد. که در نقاط مختلف ایران پراکنده هستند.دو روش برای تهیه شیره انگور وجود دارد روش سنتی و روش صنعتی
انگورهایی که درشت و خیلی شیرین بوده یعنی دارای شیره سلولی بالا در اصطلاح گوشتی هستند و در زمان رشد، محصول در معرض آبیاری بیش از حد قررار نگرفته باشد برای شیره گیری مناسب می باشند. برای تهیه شیره در ابتدا بعد از شستشوی انگور ها آنها را له کرده و آبگیری انجام می دهند و به آب انگور حاصل خاک سفید اضافه می کنند و یک شب استراحت می دهند. خاک سفید، خاکی قلیایی بوده و حاوی عناصری چون کلسیم می باشد و همین امر به ته نشینی تفاله انگور همراه خاک کمک می کند، که خود عامل ترش شدن شیره و نجس شدن آن می باشد. در مرحله بعد آب انگور را بوسیله پارچه از خاک جدا کرده و در دیگ ریخته و به مدت ۲ ساعت می جوشانند. تا غلظ و طلایی رنگ شود. البته رنگ و شلی و شفتی شیره انگور با توجه به نوع انگور مصرفی برای این کار و فرآیند تهیه آن متغیر می باشد.
برخی معتقداند آب انگور بعد از جداشدن از خاک سفید اگر در دیگ رویی بخوشد سریعتر قوام آمده و کشدار می شود و رنگ شیره حاصله روشن می باشد و اگر در دیگ مسی بجوشد زمان بیشتری برای نیاز است و همین امر عامل تیرگی رنگ و سفتی شیره حاصله می باشد.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید