بازار تولید شیره انگور مرغوب

از کاربرد های شیره انگور می توان به مصرف آن در وعده های غذایی و همچنین تولید انواع مربا مغذی و حلوای گردویی اشاره کرد.
سالانه انگور فراوانی از مناطق مختلف ایران بدست می آید که مقدار کمی به مصرف تازه خوری رسیده، مقداری برای تولید کشمش و یک مقدار هم برای تولید شیره انگور استفاده می شود. از کاربرد های شیره می توان به مواردی چون مصرف مستقیم و مصرف در صنایع غذایی برای تولید مربا و حلوا و سایر ترکیبات خوراکی اشاره کرد.
این محصول از انگور سالم و گوشتی که بعد از شستشو و آب گیری به صورت فیزیکی به دست می آید. در مرحله بعد اسیدیته آب انگور توسط خاک های دیاتومه (خاک های شیره پزی که حاوی کلسیم، سدیم و منیزیم ) خنثی شده و آماده پخته شدن و غلیظ شدن می باشد. شیره حاصل از انگور سفید و بی دانه شیره ای سفید و سفت بوده در حالی که انگور قرمز شیره ای رقیق و به ارغوانی رنگ است. شیره انگور باید دارای بو و طعم خوب، بدون هیچ گونه طعم و مزه سوختگی، ترش شدگی و کپک زدگی باشد. نباید هیچ گونه مواد خاجی مانند برگ، دم میوه و خاک باشد. باید صاف و شفاف باشد، بواسطه استفاده از خاک سفید که به ته نشینی تفاله کمک می کند.