مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

بازار تولید شیره انگور مرغوب

از کاربرد های شیره انگور می توان به مصرف آن در وعده های غذایی و همچنین تولید انواع مربا مغذی و حلوای گردویی اشاره کرد.
سالانه انگور فراوانی از مناطق مختلف ایران بدست می آید که مقدار کمی به مصرف تازه خوری رسیده، مقداری برای تولید کشمش و یک مقدار هم برای تولید شیره انگور استفاده می شود. از کاربرد های شیره می توان به مواردی چون مصرف مستقیم و مصرف در صنایع غذایی برای تولید مربا و حلوا و سایر ترکیبات خوراکی اشاره کرد.
این محصول از انگور سالم و گوشتی که بعد از شستشو و آب گیری به صورت فیزیکی به دست می آید. در مرحله بعد اسیدیته آب انگور توسط خاک های دیاتومه (خاک های شیره پزی که حاوی کلسیم، سدیم و منیزیم ) خنثی شده و آماده پخته شدن و غلیظ شدن می باشد. شیره حاصل از انگور سفید و بی دانه شیره ای سفید و سفت بوده در حالی که انگور قرمز شیره ای رقیق و به ارغوانی رنگ است. شیره انگور باید دارای بو و طعم خوب، بدون هیچ گونه طعم و مزه سوختگی، ترش شدگی و کپک زدگی باشد. نباید هیچ گونه مواد خاجی مانند برگ، دم میوه و خاک باشد. باید صاف و شفاف باشد، بواسطه استفاده از خاک سفید که به ته نشینی تفاله کمک می کند.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *