نوشا
خانه / شیره انگور / تولید شیره انگور و خواص آن در طب سنتی

تولید شیره انگور و خواص آن در طب سنتی

شیره انگور دارای ویتامین ها و املاح فراوانی می باشد و به علت خواص آنتی اکسیدانی آن در طب سنتی برای درمان برخی بیماری ها به استفاده از شیره توصیه شده است.
شیره انگور یک مغذی، حاوی ویتامین های چون A, B, C بوده و در طب سنتی به خوردن این ماده غذایی در فصول سرد سال توصیه فراوانی شده است. همچنین انرژی و کالری بالایی داشته و مناسب برای بیمارانی که تحت عمل جراحی بودند و دچار ضعف هستند، می باشد. برای افرادی که کم تحرک هستند و فعالیت بدنی کمی دارند توصیه نمی شود چون چاق کننده می باشد.
این شهد لذیز محرک اعمال کبد می باشد و به خون سازی کمک می کند و کم خونی را درمان می کند. به خاطر داشتن آنتی اکسیدان در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله کهیر، صرع، تپش قلب، افسردگی و ضعف اعصاب نافع می باشد.
از دیگر خواص این ماده مغذی می توان به خاصیت باز کنندگی مجاری کبد اشاره کرد. ضد التهاب بوده و التهابات حلق، که ناشی از سرما خوردگی می باشد را بر طرف می کند. همچنین به عنوان روان کننده ادرار از آن نام برده شده است. این شهد به عنوان غلظت دهنده به شیر مادرانی که به نوزادشان شیر می دهند می باشد. در درمان دردهای رماتسیم و بیماری های شریانی و وریدی به عنوان مسکن عمل می کند. برای رفع لک های پوستی می توان مقداری شیره را همرا نمک روی لک استفاده کرد. شیره انگور به دلیل دارا بودن طبیعت گرم برای افراد گرم مزاج توصیه نمی شود چرا که در این افراد موجب غلیظ شدن صفرایشان شده که درنهایت منجر به سردرد و جوش صورت و بدن می شود. و راه درمان آن خوردن میوه با طبیعت سرد می باشد، همچنین از تخم ریحان به عنوان مسهل آن یاد شده است.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
فرجی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09125750037
mobile icon شماره موبایل: 09901911628
mobile icon شماره ثابت: 02166939640
پست الکترونیکی: Info@Nooshafood.ir

مطلب پیشنهادی

فروش شیره انگور ارگانیک

فروش شیره انگور ارگانیک

فروش شیره انگور ارگانیک استقبال گرم مردم از فروش شیره انگور ارگانیک نشانه مرغوبیت و …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *