مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید شیره انگور اصل و خصوصیات آن

برای تهیه شیره انگور از ارقام خاصی استفاده می شود معمولا انگور های که دارای خصوصیاتی چون شیرین و دشت تر، در اصطلاح انگور گوشتی بودن، برای این منظور استفاده می شود.

شیره انگور هدیه ای از دامن طبیعت است که دارای خواص بی نظیر برای سلامت انسان می باشد. روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. از جمله روش های تولید آن می توان به روش سنتی (خانگی) و روش صنعتی اشاره کرد. به طور معمول از ارقامی مانند انگور عسگری، انگور فخری، انگور گزنه ای، انگور فرنگی ، انگو دیوانگور و کاش انگور برای تهیه شیره انگور استفاده می شود.
;به دلیل تنوع ارقام انگور که برای شیره گیری از آن ها استفاده می شود. و تفاوت در فرایند تولید در نقاط مختلف کشور، رنگ شیره انگور یا شلی و سفتی محصول نهایی نمی تواند معیار مناسبی برای تشخیص شیره انگور اصل باشد. به عنوان مثال شیره انگور ملایر دارای روشن تری است نسبت به شیره ای که در آذربایجان غربی تولید می شود. یا اگر در فرایند تولید بعد از جدا کردن آب انگور از خاک سفید، چنانچه مخلوط حاصل در دیگ رویی جوشیده شود شیره انگور دارای رنگ روشنتر و اگر در دیگ مسی جوشیده شود رنگ آن تیره می شود. همچنین مدت زمان پخت آن ها هم متفاوت خواهد بود.
ملایر، دارای شیره انگور سفت است با رنگ قهوای روشن. همدان، دارای شیره انگور رقیق تر نسبت به ملایر داشته و مزه آن شیرین تر و پر رنگ تر می باشد. اردبیل، شیره ای به مراتب رقیق تر از همدان و از نظر رنگ پر رنگ تر می باشد. بنابراین بهتر است برای تهیه این محصول از افراد مورد اعتماد و یا از برند های شناخته شده استفاده کرد.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *