خواص شیره انگور در درمان امراض

ایا شیره انگور در درمان کم خونی موثر می باشد؟ از جمله خواص شیره انگور، تولید خون سالم بوده و در درمان امراضی چون کم خونی موثر می باشد.
شیره انگور (دوشاب) یکی از فرآورده های مهم انگور است که از آب انگور تهیه شده و در مقایسه با انگور، کالری بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند. این شیره یکی از مهمترین شیره های شناخته شده محسوب می شود که از قدیم در درمان بسیاری از امراض کاربرد دارد.
آنتی اکسیدان های موجود در شیره انگور، این ماده غذایی را در درمان بسیاری از بیماری ها موثر کرده است. شیره انگور محرک اعمال کبدی می باشد و به خون سازی کمک می کند.
ازجمله بیماری های قابل درمان با شیره انگور می توان به یرقان یا زردی، دردهای روماتیسم، دفع اوره و امراض شریانی و وریدی اشاره کرد که مصرف شیره انگور تقش به سزایی در درمان این بیماری ها ایفا می کند. همچنین باز کننده مجاری عروق و گرفتگی هاست. برای درمان یرقان (زردی) شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط می کنند و به بیمار می دهند. همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند. خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است و معالجه تا بهبودی باید ادامه داده شود. خوردن شیره انگور درد سینه و سرفه های مزمن را تسکین می دهد خصوصا اگر با انجیر و شنبلیله خورده شود.