مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

عرضه کننده شیره انگور صادراتی با قیمت مناسب

محصولات کشاورزی به ویژه میوه ها در یک فصل مشخص سال و به مدت چند هفته در بازار به وفور یافت می شوند. بعد از این مدت کوتاه این محصول دیگر در بازار وجود ندارد و یا مقدار آن بسیار کم و به تدریج نایاب می شود. بنابراین با توجه به ارزش تغذیه ای بسیار زیاد برخی میوه‌ها، لزوم تبدیل میوه ها در فصل برداشت به فرآورده‌های دیگر که دارای همان ارزش تغذیه باشند ضروری است. یکی از راهها برای نیل به این هدف استفاده از شیره میوه می باشد. یکی از این شیره ها شیره انگور است. شیره انگور صادراتی چگونه تهیه می شود و دارای چه خاصی است؟ ظرفیت صادرات این محصول تا چه اندازه می تواند در بهبود وضع معیشتی صاحبان تاکستان ها و تولیدکنندگان آن نقش داشته باشد؟

عرضه کننده شیره انگور صادراتی با قیمت مناسب

خرید شیره انگور طبیعی ۴۰۰ گرمی

خرید شیره انگور طبیعی ۴۰۰ گرمی

شیره انگور را می توان در بسته بندی های ۴۰۰ گرمی در بازار مشاهده کرد. علت عرضه این محصول در این حجم به دلیل مصرف خانگی بیشتر آن است. مراکز با مصرف زیاد مانند قنادی ها چون مصرف بالاتری دارند این محصول را به صورت کیلویی و عمده می خرند.

برای مصارف خانگی چون حجم مصرف کمتر است و خانوارهای ایرانی معمولا چند نفر بیشتر نیستند این محصول در بسته بندی های کوچک تر به بازار عرضه می شود. از طرفی فروش در بسته بندی های کوچک تر باعث می شود به علت قیمت شیره انگور طبیعی نسبت به حجم های بالاتر افراد بیشتری توانایی و میل به خرید آن داشته باشند و میزان خرید توسط مردم بیشتر خواهد بود.

در نهایت این که خرید در بسته بندی های کوچک تر باعث می شود زودتر مصرف شود و شیره خراب یا فاسد نشود.

سفارش عمده شیره انگور در کمترین زمان

سفارش عمده شیره انگور در کمترین زمان

کشور ایران یکی از تولیدکنندگان عمده انگور در جهان می باشد. انگور ایران به دو صورت دیم و آبی پرورش داده می شود. خصوصیات این دو نوع انگور تا اندازه ای با هم متفاوت است به طوری که انگور دیم دارای غلظت مواد مغذی بیشتری می باشد و این مساله به این دلیل است که آبیاری نشده است و گیاه از آب های روان استفاده نمی کند.

تولید میوه انگور در ایران زیاد است و با توجه به محدود بودن زمان برداشت این محصول به چند هفته، میوه انگور بسیار زیادی ناگهان وارد بازار می شود. بنابراین باید این انگور  یا به مصرف داخلی برسد و یا صادر شود. به علت اینکه حجم تولید انگور بسیار زیاد است و امکان مصرف خوراکی و صادرات آن در سطح وسیع وجود ندارد از تولید فرآورده های انگور برای جلوگیری از ضایعات انگور استفاده می شود. 

یکی از محصولات همان طور که قبلا گفته شده تولید شیره انگور است. تولید شیره انگور در ایران بنا به دلایلی که گفته شد در حجم بالایی صورت می گیرد. بنابراین سفارش این محصول در ایران بسیار راحت بوده و در کمترین زمان ممکن می تواند هر حجم از شیره انگور را  سفارش داد  و تحویل گرفت.

صادرات شیره انگور درجه یک

صادرات شیره انگور درجه یک

حجم بالای انگور تولیدی در ایران زمینه را برای صادرات این محصول به کشورهای دیگر فراهم کرده است و به واردات شیره انگور نیازی نباشد. از طرفی صادرات انگور به صورت میوه ارز آوری چندانی برای کشور ندارد و سود کمتری را نصیب کشاورز می کند.

یکی از راههای افزایش درآمد کشاورزان و درآمدهای ارزی کشور صادرات فرآورده های انگور به عنوان مثال شیره انگور می باشد. با توجه به اینکه اکثر تاکستان های ایران از نوع تاکستان های دیم می باشند و مرغوبیت و غلظت مواد به مغذی این انگورها بیشتر از انگور های آبی می باشد بنابراین می توان اقدام به تهیه شیره انگور نموده و شیره انگور درجه یک را به کشورهای دیگر صادر کرد.

صادرات شیره انگور درجه یک می تواند درآمد بیشتری را نصیب کشور کند. علاوه بر آن با توجه به اینکه در فرآیند صادرات شیره انگور، هسته انگور و تفاله انگور نیز به دست می آید. این محصولات جانبی خود می توانند منبع درآمد دیگری باشد. بنابراین عرضه شیره انگور صادراتی می تواند مزایای بسیار دیگری نیز داشته باشد.

مزایای شیره انگور

مزایای شیره انگور

شیره انگور به غیر از این که به عنوان یک خوراک مقوی برای صبحانه یا برای شیرینی پزی و تهیه حلوا مصرف می شود به علت مواد مغذی با ارزشی که دارد از خواص درمانی بالایی نیز برخوردار است. از جمله این خواص می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • غنی از ویتامین های A، B  و C بوده و بنابراین در تامین سلامت پوست و تقویت قدرت بینایی نقش دارد.
  • به علت داشتن مقادیر بالا از آهن دارای خاصیت خون سازی می باشد و در تامین سلامت دستگاه گردش خون موثر است.
  • وفور عناصری مانند مانند کلسیم، منیزیم، فسفر به تشکیل بهتر استخوان کمک کرده و در پیشگیری از پوکی استخوان نقش دارد.
  • شیره انگور باعث بهبود عملکرد کبد در بدن می شود.
  • مصرف آن به همراه مواد پروتئینی باعث افزایش حجم عضلات می شود.
  • باعث کاهش التهابات معده و سایر قسمت های دستگاه گوارشی مانند روده ها می شود.
  • شیره انگور تسکین دهنده دردهای روماتیسمی می باشد.
  • برای درمان لکه های پوستی آن را روی پوست می مالند.
  • برای درمان مشکلات تنفسی و درد قفسه سینه مفید است.

تولید کننده بهترین شیره انگور صادراتی

تولید کننده بهترین شیره انگور صادراتی

در مقوله صادرات کیفیت شیره انگور باید بسیار مناسب باشد. به این طریق که چون صادرات به صورت عمده و در حجم بالا انجام می گیرد طبیعتاً  چنان چه محصول از کیفیت بالایی برخوردار نباشد ممکن است طرف مقابل آن را رد کند و حتی اگر آن را رد نکند در بازاریابی محصول به مشکل بر می‌خورد و این مساله برای آینده تجارت شیره انگور خوب نخواهد بود بنابراین تولید کننده باید بهترین شیره انگور را آماده و این محصول را برای صادرات به بازار عرضه کند.

لازمه این کار استفاده از انگور مرغوب و باکیفیت و همچنین استفاده از روش های مناسب و تمیز و بهداشتی برای تولید شیره انگور می باشد شیره انگوری که از کیفیت بالایی برخوردار باشد و از لحاظ بهداشتی مشکل نداشته باشد می تواند به کشورهای دیگر صادر شود و بازار فروش خوبی داشته باشد.

مرغوبترین شیره انگور در بازار

مرغوبترین شیره انگور در بازار

مرغوب ترین شیره انگور در واقع از مرغوب ترین انگورها به دست می‌آید. با توجه به اینکه تولید انگور داخلی ایران بیشتر به صورت دیم می‌باشد و انگور دیم سالم‌تر و از نظر مواد مغذی غنی تر از سایر انگورها است بنابراین می توان از آن یک شیره انگور با کیفیت استحصال کرد.

از طرف دیگر به غیر از کیفیت مواد اولیه آن چه در مرغوبیت شیره انگور نقش دارد استفاده از روش های درست و بهداشتی در تهیه شیره انگور می باشد. رعایت اصول و شرایط تهیه شیره انگور چه در زمینه شستشو و آب گیری یا حرارت دادن و چه در زمینه بسته بندی محصول می تواند در مرغوبیت آن نقش به سزایی داشته باشد.

لیست قیمت شیره انگور خانگی در ملایر

لیست قیمت شیره انگور خانگی در ملایر

انگور یکی از محصولات پر مصرف در میان ما ایرانیان می باشد. علاوه بر این، صادرات این محصول به کشورهای دیگر به ویژه کشورهای عراق و افغانستان به مقدار زیاد صورت می گیرد.

ملایر دارای تاکستان های بسیار انگور می باشد و انواع ارقام انگور در این شهر پرورش داده می شوند. مقداری از محصول ملایر برای مصرف داخلی و بقیه آن به شهرهای هم جوار ارسال می شود. در این شهر از انگور در فصل برداشت، شیره انگور خانگی درست می شود. شیره انگور خانگی هم برای مصرف داخل شهر ملایر و هم برای شهرستان های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

قیمت شیره انگور خانگی متغیر است و بستگی به قیمت انگور خریداری شده دارد با توجه به نوسان قیمت انگور در هر سال، شیره انگور نیز با نوسان قیمت خواهد داشت و لیست قیمت ثابتی نمی‌توان برای شیره انگور خانگی ارائه داد.

اما با توجه به این که تهیه این شیره در منازل صورت می گیرد و هزینه چندانی در مقایسه با کارخانجات ندارد قیمت آن می تواند پایین تر از محصول تولیدی توسط کارخانجات باشد و خریدار شیره انگور ملایر می تواند در صورت خرید عمده با قیمت پایین تری آن را تهیه کند.

البته قیمت شیره های انگور نسبت به هم متفاوت است. مثلا شیره انگور سفید ارزان تر از شیره انگور سیاه می باشد.

طرز تهیه شیره انگور خانگی

طرز تهیه شیره انگور خانگی

تهیه شیره انگور در منزل و به روش سنتی برای کسانی که دوست دارند خودشان آن را تهیه کنند یا برای کشاورزانی که آن را به روش خانگی تهیه و به فروش می‌رسانند بسیار ساده و به این طریق است:

ابتدا انگورها را به اندازه مورد نیاز شستشو می‌دهند و بعد آنها را له کرده تا آب انگور  خارج شود.  این آب را از صافی عبور می‌دهند تا هسته های انگور و تفاله انگور از آن جدا شود. آب انگور را اکنون در ظرفی  می‌ریزند و خاک سفید به آن اضافه می‌کند. خاک سفید خاکی است که غنی از مواد معدنی می باشد و غالباً در عطاری ها  وجود دارد. اکنون از شب تا صبح آن را نگه می دارند و بعد از آن مجددا از صافی عبور می‌دهند تا همه ناخالصی ها از جمله خاک آن گرفته شود. سپس انگورها را بر روی حرارت ملایم می گذارند تا بجوشد. وقتی آب انگور به حالت کش دار درآمد و رنگ آن بسته به نوع انگور از قهوه ای روشن تا تیره تغییر پیدا کرد و  شفافی شد. شیره انگور آماده و قابل مصرف است

فروشنده شیره انگور اعلای ایرانی

فروشنده شیره انگور اعلای ایرانی

در ایران ارقام بسیار زیادی از گونه های انگور در تاکستان های دیم و آبی پرورش داده می شود. هر یک از این انگورها دارای طعم و مزه خاص خود است. بنابراین وقتی از این انگورها شیره انگور تهیه می شود هر شیره انگور دارای طعم و مزه خاص خود می باشد.

تولید کنندگان شیره انگور می توانند از هر انگور شیره آن را گرفته و در طعم های مختلف شیره انگور را به بازار عرضه کند این امر و این تنوع گونه‌های انگور باعث شده است که شیره انگور ایرانی از کیفیت اعلایی برخوردار باشد و دست فروشنده را برای فروش بهترین محصول باز می‌گذارد.

یک فروشنده شیره انگور اعلای ایرانی با در اختیار داشتن تنوع بسیار زیادی از شیره های انگور با طعم ها و مزه های مختلف، جهت بازاریابی این محصول می تواند بسیار موفق باشد و از این طریق هم نیاز و خواست مشتریان را تامین کند و هم قدرت انتخاب بیشتری به آنها بدهد و از طرف دیگر درآمد بیشتری را به دست آورد.

از طرف دیگر فروشنده‌‌ شیره انگور ارگانیک می تواند از امتیاز ارگانیک بودن محصول نهایت استفاده را ببرد و مشتریان خاص را جلب کند.

فروشگاه شیره انگور ارگانیک

فروشگاه شیره انگور ارگانیک

با توجه به دیمی بودن بسیاری از تاکستان های ایران، با در نظر گرفتن این که در این تاکستان ها از سموم، آفت کش ها و کودهای شیمیایی استفاده نمی‌شود تولید شیره ارگانیک یا طبیعی می‌تواند مزیت اقتصادی بسیار بزرگی برای این تاکستان ها باشد. 

امروزه درخواست برای استفاده از محصولات ارگانیک که در تهیه آنها از هیچ سم و آفت کشی استفاده نشده است نه در مورد انگور و محصولات فرعی آن بلکه در همه میوه ها و محصولات کشاورزی افزایش یافته است بنابراین تولید شیره انگور ارگانیک می تواند به خواست و نیاز بسیاری از مردم جامعه باشد.

فروشگاه شیره ارگانیک با در اختیار داشتن این محصول می‌تواند نیاز مشتریان را برآورده سازد و و برای کسانی که به سلامت غذایی خود اهمیت بیشتری می‌دهند این شیره انگور را که از انگور ارگانیک تهیه شده است با کیفیت مرغوب در اختیار آنها قرار دهد.

فروش شیره انگور نیم کیلویی می تواند بهترین نوع حجم فروش برای این محصول ارگانیک باشد.

کارخانه تولید کننده شیره انگور صادراتی

کارخانه تولید کننده شیره انگور صادراتی

با توجه به گستره زیاد تاکستان های پرورش انگور در ایران، در اغلب شهرها به خصوص شهرهایی که در آن مزرعه پرورش انگور وجود دارد اقدام به تاسیس کارخانه تولید کنسانتره انگور شده است. متاسفانه در بسیاری از این کارخانه ها کنسانتره های تولید شده به صورت خام به کشورهایی مانند ترکیه صادر می‌شود و در آنجا این محصولات در بسته بندی های زیبا تر به بازار شیره انگور عرضه شده و درآمد بسیار بیشتری از کشاورز ایرانی و کارخانه دار ایرانی نصیب آنها می‌شود.

کارخانه تولید کننده شیره انگور در این میان می‌تواند نقش بسیار مهمی را در درآمدزایی بیشتر برای کشاورزی و ارز آوری بیشتر برای کشور داشته باشد. به طوری که با عدم صادرات این محصول به صورت کنسانتره به کشورهای دیگر می‌تواند همین کنسانتره را به صورت شیره انگور در آورده بسته بندی مناسب نموده و به کشورهای دیگر صادر کند که طبیعتاً درآمد بیشتری از نسبت به صادرات کنسانتره انگور خواهد داشت. همچنین می توان با توجه به تنوع ارقام انگور در ایران اقدام به تولید انواع شیره انگور صادراتی نموده و آن را صادر کند.

گروه تامین کننده شیره انگور کیلویی در پایتخت

گروه تامین کننده شیره انگور کیلویی در پایتخت

شیره انگور می تواند برای مصارف بزرگ مانند صادرات و برای مصارف کمتر مثلا تولید شیرینی در قنادی ها مورد استفاده قرار گیرد. در این حالت فروش و پخش شیره انگور به صورت کیلویی می باشد.

فروش کیلویی شیره انگور نسبت به فروش در مقادیر کمتر صرفه اقتصادی بیشتری برای خریدار دارد و در خرید مقادیر بالاتر می تواند از تخفیف نیز برخوردار شود. 

در پایتخت ایران گروه تأمین کننده شیره خانگی انگور کیلویی به هر میزان و برای هر مکانی می تواند احتیاجات مصرف کنندگان داخلی  و صادرکنندگان به این محصول را تامین کند. بنابراین در صورتی که مصرف کننده شیره انگور به صورت عمده هستید می توانید به سایت شیره انگور خانگی مراجعه نموده و ضمن کسب اطلاعات بیشتر در مورد شیره انگور و مشخصات آن، هر مقدار از آن را که به صورت عمده نیاز دارید سفارش داده تا در اسرع وقت به دست شما برسانند.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *