مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش ویژه انواع شیره انگور صنعتی

آیا می دانید تولید و پخت شیره انگور به روش صنعتی و سنتی چگونه صورت می گیرد و فروش ویژه انواع این محصولات به چه منظور انجام می پذیرد؟
شیره انگور که یکی از مغذی ترین و پر خاصیت ترین محصولات و فرآورده های میوه انگور است، تولید آن از زمان های قدیم در ایران مرسوم بوده و از با ارزش ترین محصولات غذایی در بین مردم بوده است.
این میوه برای تقویت قوای بدن بسیار مفید بوده و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد.
در قدیم این محصولات را به روش سنتی تهیه می کردند اما امروزه با پیشرفت علم و صنعت این محصول را به روش صنعتی نیز تهیه می کنند که ما در این مطلب هم درباره روش سنتی و هم درباره روش صنعتی ان برای شما توضیحاتی می دهیم.

روش تهیه شیره انگور به روش سنتی

در این روش انگورها را در طرفی می ریزند و پس از له کردنشان آب آنها را از تفاله شان جدا می کنند.
پس از این مرحله آب انگور را در قابلمه ریختن و چیزی جدود دو ساعت آن را می جوشانند تا غلیظ شود. به این ترتیب شیره انگور سنتی را آماده می کنند.

روش تهیه شیره انگور به روش صنعتی

در این روش انگورها را پس از شستشو وارد دستگاه های دانه کن می کنند و پس از آن که انگورها از خوشه جدا شدند به سمت دستگاه خوردکن هدایت می شوند و پس از فیلتر پرس، تفاله انگور و آب انگور از هم جدا می شوند و بعد به منظور همگن سازی هموژنیزه می شوند.
پس از گرفتن آب انگور نوبت به مرحله پخت آن می رسد که در این مرحله آب انگور را به دیگ پخت تحت خلاء برده و عملیات غلیظ را انجام می دهند.
به این ترتیب شیره انگور صنعتی آماده می شود.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید