فواید شیره انگور از منظر طب سنتی

آیا در طب سنتی به خوردن شیره انگور توصیه شده است؟ نگاه طب سنتی به فواید استفاده از شیره انگور برای مادران شیرده چگونه است؟
در طب سنتی به خوردن شیره انگور در فصل پاییز توصیه شده است چرا که این شهد شیرین و مطبوع دارای طبع گرم بوده، و برای جلو گیری از برخی بیماری های فصل سرد سال از جمله التهاب گلو و در نهایت سرفه شدید، مفید می باشد. به دلیل وجود کالری بالا در این محصول، مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته بدن را احیا میکند، این شهد حاوی ویتامینهای A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم و فسفر است.
اگرچه شیره انگور، بدن را تقویت و به رفع ضعف عمومی کمک میکند اما مصرف آن بر خلاف توصیه برخی از افراد، برای بیماران دیابتی مضر می باشد. به خاطر وجود قندهایی چون ساکارز در ساختار این شیره، باعث افزایش میزان قند خون در این بیماران می شود. برای افرادی با که اضافه وزن بالایی دارند و فعالیت کمی دارند و همچنین گرممزاجان محدودیت مصرف ضروری است. زیرا کالری و انرژی بالایی به بدن می رساند و باعث چاقی می شود. مصرف بی رویه در این افراد باعث سردرد می شود.
در طب قدیمی از شیره انگور به عنوان غلیظ کننده شیر مادر یاد شده است، به همین دلیل اگر شیر مادری رقیق باشد، می تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند.