مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مرکز صادرات عمده شیره انگور طبیعی به عراق

صادرات عمده شیره انگور به عراق بر اساس میزان عرضه و تقاضا با آمار های متفاوتی صورت می گیرد. شیره انگور به صورت فله یا بسته بندی آماده شده و یکی از مواد غذایی گیاهی با خواص فراوان می باشد که از انگور به دست می آید.

مرکز صادرات عمده شیره انگور طبیعی به عراق

خرید شیره انگور با کیفیت عالی

خرید شیره انگور با کیفیت عالیبرای بهره مندی از خواص شیره انگور، خرید آن از مراکز معتبر است که آن را با کیفیتی عالی به مشتریان عرضه می دارند. شیوه تهیه شیره انگور نقش مهمی در کیفیت آن داشته و به همین دلیل مراکز تولید معتبر سعی در تولید بهینه و استاندارد آن دارند.

عرضه شیره انگور به دو شیوه بسته بندی شده در ظروفی با وزن مختلف یا به صورت فله و در ظروف بزرگ مانند دبه های بیست لیتری صورت می گیرد. با مراجعه به مرکز خرید شیره انگور می توان نمونه های مختلف از این محصول را مشاهده و به خرید آن پرداخت.

خرید شیره انگور به صورت عمده و جزئی انجام گرفته و کسانی که به خرید عمده آن می پردازند صاحبان فروشگاه های مختلف می باشند که بر اساس میزان فروش خود به خرید این کالا می پردازند.

شیره انگور درجه یک از بهترین انگور نواحی مختلف تهیه شده و به همین دلیل کیفیت انگور و نوع آن نقش مهمی در کیفیت نهایی شیره انگور دارد.

به دلیل خواص فراوان موجود در این ماده غذایی امروزه در طب سنتی توصیه های زیادی به مصرف آن می شود. این امر به سبب طبع گرم شیره انگور است که برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. به این علت بخش قابل توجهی از مراجعات برای خرید شیره انگور به دلیل خواص درمانی آن می باشد.

فروش عمده شیره انگور در بازار داخلی

فروش عمده شیره انگور در بازار داخلیشیره انگور را می توان به اشکال مختلف خریداری کرد. یکی از رایج ترین شیوه های ممکن خرید از مراکز فروش عمده است.

فروش شیره انگور صادراتی عمده راهی برای تامین این کالا برای صاحبان فروشگاه های مختلف است. مثلا عطاری ها و مراکز عرضه گیاهان سنتی از جمله فروشگاه هایی هستند که نیاز مبرم به این کالا داشته و به همین دلیل نیاز به خرید عمده آن دارند.

برخی مراکز و شرکت های تجاری برای برند سازی شیره انگور آن را از طریق عمده فروشان خریداری کرده و خود به بسته بندی شیره انگور با نام و علامت تجاری مشخص می پردازند.

از این رو فروش عمده این محصول در بازار های داخلی با توجه به میزان تقاضای بازار صورت گرفته و امکان ارسال آن را به سراسر کشور فراهم می سازند. با این روش تمامی مراکزی که به نوعی باید این ماده غذایی را در مجموعه فروش خود داشته باشند به خرید آن به شکل عمده می پردازند.

کارگاه تولیدی شیره انگور صادراتی

کارگاه تولیدی شیره انگور صادراتیتولید شیره انگور صادراتی در کارخانه شیره انگور صادراتی صورت می گیرد. در این کارگاه ها مجموعه مراحل مختلفی طی می شود تا شیره انگور تهیه شده و روانه بازار های مصرف شود. 

انگوری که برای تهیه شیره به کار برده می شود باید دارای قند مناسب بوده و پس از برداشت از تاکستان های انگور تبدیل به شیره شود. 

به این منظور کسانی که در کار تهیه شیره انگور هستند سعی در انتخاب انگور هایی دارند که درشت و شیرین بوده و آب کمتری داشته باشند. برخی ارقام انگور در ایران از جمله مناسب ترین نوع انگور برای تهیه شیره می باشند. این مناطق عبارتند از:

  • انگور گزنه ای و فخری در همدان
  • انگور عسگری در اردبیل و تبریز
  • انگور گاش در استان گیلان 
  • انگور فرنگی در استان مرکزی

افزون بر انواع انگور نام برده شده گاهی اوقات از کشمش نیز برای تولید شیره انگور استفاده می شود. ظرفیت هر یک از این کارگاه ها با هم متفاوت بوده و برخی از آنها در سطح کارخانه های بزرگ مشغول به فعالیت هستند که در لیست تجار شیره انگور قرار می گیرند.

در روش صنعتی که در این کارخانجات به کار گرفته می شود مراحل مختلفی طی می شود که در نهایت شیره انگور مرغوب تهیه و به بازار عرضه می شود. این مراحل عبارتند از:

  • شستن انگور و تمیز کردن آن
  • جدا کردن دانه و پرس میوه
  • افزودن کربنات کلسیم و خنثی سازی اسیدیته آب انگور
  • شفاف سازی 
  • جوشاندن و تغلیظ شیره

شیره ای که به این ترتیب به دست می آید به اشکال مختلف بسته بندی شده و در صورتی که جهت صادرات تهیه شود در بسته بندی های شکیل تر و خاص تر با ذکر مشخصات آماده سازی می شود.

انواع شیره انگور طبیعی

انواع شیره انگور طبیعیشیره انگور بر اساس چندین فاکتور دسته بندی می شود. یکی از این فاکتور ها نوع انگور به کار رفته برای تهیه شیره است که معمولا از انگور هایی استفاده می شود که طعم شیرین داشته و کم آب تر باشند. 

به عنوان مثال انگور عسگری یکی از بهترین نمونه های انگور برای تولید شیره انگور می باشد. شیره ای که به این ترتیب به دست می آید کیفیتی بی نظیر داشته و از انواع مرغوب به شمار می آید. نوعی دیگر از گروه بندی شیره انگور مربوط به فرایند تولید آن می شود. 

برخی ارقام این محصول به صورت سنتی و در منازل تهیه می شود که از روزگاران قدیم و عمدتا توسط خانم ها به کار گرفته می شده است.

تهیه شیره انگور طبیعی به روش سنتی در فصل برداشت انگور صورت گرفته و مجموعه مراحلی که طی می شود مدت زمان متفاوتی را بسته به حجم کار در بر می گیرد. مثلا ممکن است یک روز کامل را در برگیرد یا این که در صورت کم بودن حجم آب انگور ۷ الی ۸ ساعت زمان ببرد.

دریافت سفارش شیره انگور خانگی درب منزل

دریافت سفارش شیره انگور خانگی درب منزلهمان طور که در قسمت های قبلی نیز به آن اشاره شد، بخشی از فرایند تولید شیره انگور به روش سنتی و در منازل صورت می گیرد. 

خانم های خانه دار از جمله تهیه کنندگان شیره انگور هستند که تمام تلاش خود را برای تهیه دوشاب به بهترین شکل ممکن به کار می برند.

از این رو می توان به سفارش تهیه شیره انگور به شیوه سنتی در منازلی که این فعالیت را انجام می دهند پرداخت.

دریافت سفارش در حجم مختلف و از مقادیر کم تا زیاد را در بر می گیرد و فصل برداشت انگور که عمدتا تابستان است فصلی است که بهترین زمان سفارش شیره انگور می باشد.

سفارش این ماده غذایی از درب منزل نیز صورت گرفته و با در اختیار داشتن لیستی از تهیه کنندگان شیره انگور خانگی می توان سفارشات لازم را به آنها ارائه داد و در مدت زمان تعیین شده سفارش خود را دریافت نمود.

صادرات شیره انگور خانگی به عراق

صادرات شیره انگور خانگی به عراقعراق یکی از کشور های همسایه ایران است که بخش قابل توجهی از کالا های صادراتی ایران به مقصد این کشور صورت می گیرد. 

کالا های صادراتی شامل مجموعه ای از کالا های وابسته به صنعت نفت است و بخشی نیز به صادرات کالا های غیر نفتی مرتبط می شود.

شیره انگور یا دوشاب از جمله این کالا هاست که صادرات آن در فهرست کالا های غیر نفتی قرار می گیرد که از ارزش افزوده بسیار بالایی برخوردار است. صادرات شیره انگور به عراق با برند های خاصی توسط شرکت های به نام که در این عرصه فعال هستند انجام می گیرد.

صادر کننده شیره انگور زرد خریدار شیره انگور خانگی بوده و با برند سازی آن را به فروش می رساند. این کار سبب جلب و جذب مشتری و بازاریابی موفق در این زمینه شده و می تواند بازار کشور های دیگر را در انحصار خود بگیرد.

آمار صادرات این کالا در هر سال با سال های گذشته متفاوت بوده و ممکن است با افزایش یا کاهش روبرو شود. صادرکننده شیره انگور زرد یا سیاه با بازاریابی و معرفی این کالا به بازار های جدید امکان فروش این محصول را در سطح بازار های جهانی افزایش خواهد داد.

این امر با اشتغال زایی بخش قابل توجهی از مردم همراه خواهد بود که توسعه اقتصادی زیادی نیز خواهد داشت. این فرآورده گیاهی علاوه بر عراق به کشور های دیگر نظیر روسیه، آلمان، افغانستان، ترکیه، امارات، تاجیکستان، پاکستان و کشور های اروپایی و آمریکای لاتین نیز صادر می شود. 

خواص استفاده از شیره انگور

خواص استفاده از شیره انگوردوشاب یا شیره انگور یکی از فرآورده های جانبی انگور است که از جوشاندن آب انگور و تغلیظ آن به دست می آید. انگوری که برای این منظور به کار می رود از بهترین نمونه انگور می باشد که شیره تهیه شده از آن نیز دارای کیفیت مطلوبی است.

شیره انگور یکی از فرآورده های گیاهی با خواص فراوان است که در طب اسلامی و سنتی توصیه زیادی به استفاده از آن شده است.

طبع شیره انگور گرم است و افرادی که سرد مزاج هستند می توانند به عنوان یک وعده غذایی به ویژه در وعده صبحانه آن را مصرف نمایند. 

دیگر این که شیره انگور به باز شدن رگ ها و عضلات کمک کرده و گرفتگی آنها را از بین می برد. کسانی که از لاغری رنج می برند با گنجاندن شیره انگور در برنامه غذایی خود می توانند به وزن دلخواه برسند.

درمان بیماری هایی نظیر صرع، تپش قلب، سرفه مزمن و کهیر به راحتی به کمک شیره انگور صورت می گیرد. 

شیره انگور یک ماده غذایی مناسب برای ورزشکاران می باشد که تمایل به افزایش حجم عضلات خود دارند. شیره انگور طبع گرم و مزه شیرین دارد و یک ماده مناسب ضد افسردگی می باشد.

قند طبیعی موجود در شیره انگور یک ماده غذایی برای تامین انرژی جهت فعالیت های روزانه می باشد. از طرفی بیماران دیابتی با مصرف متعادل آن می توانند تمایل به خوردن شیرینی را در خود کاهش دهند.

ترکیبی از سه شیره خرما، انگور و توت و استفاده به صورت ناشتا در وعده صبحانه برای رفع کم خونی توصیه می شود.

تاجر عمده شیره انگور صادراتی

تاجر عمده شیره انگور صادراتیتاجران عمده وابسته به شرکت های بازرگانی هستند که کار صادرات محصولات مختلف از جمله شیره انگور را انجام می دهند. 

مرکز شیره انگور صادراتی این محصول  را با شرایط صادراتی آماده کرده و به کشور های متقاضی ارسال می دارد. تاجران عمده به نوعی با صاحبان فروشگاه شیره انگور برای ثبت سفارشات آنها در ارتباط بوده و از این طریق می توانند شیره انگور تولید شده در مناطق مختلف کشور مانند شیره انگور صنعتی ملایر را طبق توافق ها و قرار داد های صورت گرفته به کشور های متقاضی صادر نمایند.

عراق، کشور های اروپائی و ….از جمله برخی وارد کنندگان شیره انگور ایرانی هستند که در بسته بندی های مختلف خریدار شیره انگور ارگانیک می باشند.

فروشگاه شیره انگور طبیعی در اصفهان

فروشگاه شیره انگور طبیعی در اصفهانانواع شیره انگور را در شهر های مختلف ایران مانند استان اصفهان می توان از فروشگاه های عرضه کننده خریداری نمود.

شیره انگور طبیعی دارای یک سری مشخصات ظاهری است که به خوبی می توان به کیفیت آن پی برد. مثلا این نوع شیره از غلظت مناسب برخوردار بوده و به همین دلیل کپک نمی زند. 

چنین محصولاتی را می توان از فروشگاه های معتبر که عرضه کننده بهترین و با کیفیت شیره انگور می باشند تهیه کرد.

فروشنده شیره انگور همدان یا سایر اقسام شیره انگور از طریق فروشگاه خود آماده ارائه خدمات فروش و عرضه به متقاضیان این کالا می باشد. این فروشگاه ها در شهر های مختلف در بازار های مرکزی از جمله بازار شیره انگور زنجان به مشتریان عرضه شده و در اختیار آنها قرار می گیرد.

شرکت های تولید کننده شیره انگور ارگانیک

شرکت های تولید کننده شیره انگور ارگانیکشرکت های تولید کننده شیره انگور از طریق نمایندگی شیره انگور طبیعی و ارگانیک محصولات خود را به مشتریان عرضه می دارند.

محصولات ارگانیک در سال های اخیر یکی از پر طرفدار ترین نمونه محصولات خوراکی هستند که در کشت آنها سعی بر آن شده است تا از حداقل کود های شیمیایی و مواد مضر که آلوده کننده محیط زیست می باشند استفاده شود.

تاکستان های انگور نیز با استفاده از این شیوه عملی پرورش داده شده و انگور های مرغوب که شیرین بوده و مناسب تولید شیره می باشند برای این منظور از این تاکستان ها جمع آوری می شوند. 

رعایت استاندارد های تولید تعیین شده از سوی سازمان استاندارد ملی و اخذ پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت از جمله مواردی است که توسط این شرکت ها باید رعایت شده و پس از اخذ این مجوز ها کار تولید دوشاب صورت گیرد. 

شیره انگور ارگانیک پس از آماده سازی در آزمایشگاه کنترل کیفی از جهات مختلف مانند غلظت، طعم، بو، رنگ مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته و پس از اطمینان از کیفیت تولیدی عملیات بسته بندی آن انجام می گیرد. 

بسته بندی شیره انگور با توجه به مصارف آن متفاوت است. مثلا در صورتی که هدف مصارف خانگی باشند بسته بندی های کوچک مناسب است اما برای مصارف کارخانه های تولید کننده مواد غذایی بسته های بزرگ آن که به صورت کیلویی است در نظر گرفته می شود.

مجموعه عملیات فوق سبب می شود که محصولی که به این شکل به دست آید درجه یک و مرغوب بوده و استفاده کنندگان با اطمینان خاطر آن را مصرف نمایند. 

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید