مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

مرکز صادرات عمده شیره انگور طبیعی به عراق

صادرات عمده شیره انگور به عراق

صادرات عمده شیره انگور به عراق

صادرات شیره انگور طبیعی به کشورهای مختلف صورت می پذیرد و ارز آوری خوبی به دنبال دارد، مرکز صادرات ایراس، شیره انگور را در بسته ‌بندی ‌های باکیفیت بالا به شکل عمده به کشور عراق ارسال می کند.

کارگاه تولیدی شیره انگور صادراتی

تولید شیره انگور صادراتی در کارخانه شیره انگور صادراتی صورت می گیرد. در این کارگاه ها مجموعه مراحل مختلفی طی می شود تا شیره انگور تهیه شده و روانه بازارهای مصرف شود.
انگوری که برای تهیه شیره به کار برده می شود باید دارای قند مناسب بوده و پس از برداشت از تاکستان های انگور تبدیل به شیره شود.
به این منظور کسانی که در کار تهیه شیره انگور هستند سعی در انتخاب انگورهایی دارند که درشت و شیرین بوده و آب کمتری داشته باشند. برخی ارقام انگور در ایران از جمله مناسب ترین نوع انگور برای تهیه شیره می باشند. این مناطق عبارتند از:

    • انگور گزنه ای و فخری در همدان
  • انگور عسگری در اردبیل و تبریز
  • انگور گاش در استان گیلان
  • انگور فرنگی در استان مرکزی

افزون بر انواع انگور نام برده شده گاهی اوقات از کشمش نیز برای تولید شیره انگور استفاده می شود. ظرفیت هر یک از این کارگاه ها با هم متفاوت بوده و برخی از آنها در سطح کارخانه های بزرگ مشغول به فعالیت هستند که در لیست تجار شیره انگور قرار می گیرند.
در روش صنعتی که در این کارخانجات به کار گرفته می شود مراحل مختلفی طی می شود که در نهایت شیره انگور مرغوب تهیه و به بازار عرضه می شود. این مراحل عبارتند از:

  1. شستن انگور و تمیز کردن آن
  2. جدا کردن دانه و پرس میوه
  3. افزودن کربنات کلسیم و خنثی سازی اسیدیته آب انگور
  4. شفاف سازی
  5. جوشاندن و تغلیظ شیره

شیره ای که به این ترتیب به دست می آید به اشکال مختلف بسته بندی شده و در صورتی که جهت صادرات تهیه شود در بسته بندی های شکیل تر و خاص تر با ذکر مشخصات آماده سازی می شود.

صادرات عمده شیره انگور به عراق

خواص استفاده از شیره انگور

دوشاب یا شیره انگور یکی از فرآورده های جانبی انگور است که از جوشاندن آب انگور و تغلیظ آن به دست می آید. انگوری که برای این منظور به کار می رود از بهترین نمونه انگور می باشد که شیره تهیه شده از آن نیز کیفیت مطلوبی دارد.
شیره انگور یکی از فرآورده های گیاهی با خواص فراوان بوده که در طب اسلامی و سنتی توصیه زیادی به استفاده از آن شده است.
طبع شیره انگور گرم است و افرادی که سرد مزاج هستند می توانند به عنوان یک وعده غذایی به ویژه در وعده صبحانه آن را مصرف نمایند.
دیگر این که شیره انگور به باز شدن رگ ها و عضلات کمک کرده و گرفتگی آنها را از بین می برد. کسانی که از لاغری رنج می برند با گنجاندن شیره انگور در برنامه غذایی خود می توانند به وزن دلخواه برسند.
درمان بیماری هایی نظیر صرع، تپش قلب، سرفه مزمن و کهیر به راحتی به کمک شیره انگور صورت می گیرد.
شیره انگور یک ماده غذایی مناسب برای ورزشکاران می باشد که تمایل به افزایش حجم عضلات خود دارند. شیره انگور طبع گرم و مزه شیرین دارد و یک ماده مناسب ضد افسردگی می باشد.
قند طبیعی موجود در شیره انگور یک ماده غذایی برای تامین انرژی جهت فعالیت های روزانه می باشد. از طرفی بیماران دیابتی با مصرف متعادل آن می توانند تمایل به خوردن شیرینی را در خود کاهش دهند.
ترکیبی از سه شیره خرما، انگور و توت و استفاده به صورت ناشتا در وعده صبحانه برای رفع کم خونی توصیه می شود.

انواع شیره انگور طبیعی

شیره انگور بر اساس چندین فاکتور دسته بندی می شود. یکی از این فاکتور ها نوع انگور به کار رفته برای تهیه شیره است که معمولا از انگور هایی استفاده می شود که طعم شیرین داشته و کم آب تر باشند.

به عنوان مثال انگور عسگری یکی از بهترین نمونه های انگور برای تولید شیره انگور می باشد. شیره ای که به این ترتیب به دست می آید کیفیتی بی نظیر داشته و از انواع مرغوب به شمار می آید. نوعی دیگر از گروه بندی شیره انگور مربوط به فرایند تولید آن می شود.
برخی ارقام این محصول به صورت سنتی و در منازل تهیه می شود که از روزگاران قدیم و عمدتا توسط خانم ها به کار گرفته می شده است.
تهیه شیره انگور طبیعی به روش سنتی در فصل برداشت انگور صورت گرفته و مجموعه مراحلی که طی می شود مدت زمان متفاوتی را بسته به حجم کار در بر می گیرد. مثلا ممکن است یک روز کامل را در برگیرد یا این که در صورت کم بودن حجم آب انگور ۷ الی ۸ ساعت زمان ببرد.

صادرات عمده شیره انگور به عراق

نحوه تشخیص شیره انگور با کیفیت

در هنگام تهیه شیره انگور به دلیل تنوع بالای این محصول در بازار بسیار مهم است که بتوانید نوع اصل و باکیفیت بالا را تشخیص دهید و به دلیل استقبال بالایی که از شیره انگور می شود برخی از افراد سودجو اقدام به عرضه شیره انگور باکیفیت پایین و حتی تقلبی می‌ کنند.
اگر تجربه استفاده از شیره انگور باکیفیت را داشته باشید به طور حتم از طریق طعم، رنگ و غلظت می توانید کیفیت آن را تشخیص دهید اما در صورتی که تجربه کافی در این زمینه ندارید به تمامی نکاتی که قرار است در ادامه در مورد تشخیص شیره انگور خوب ارائه دهیم توجه کنید.
نحوه تشخیص شیره انگور باکیفیت با توجه به نکات ذکر شده در ادامه مشخص می گردد که عبارتند از:

  • طعم و مزه شیره انگور

در هنگام مصرف یک قاشق شیره انگور باید طعم شیرین انگور را احساس کنید، بالا بودن سطح شیرینی در این شیره کاملاً طبیعی می باشد؛ زیرا انگورها با از دست دادن میزان زیادی از رطوبت مقدار شیرینی آنها افزایش پیدا می ‌کند. در صورتی که شیره انگور شیرینی زیادی نداشته باشد، ممکن است در روند تولید آن برخی از مواد افزودنی اضافه شده باشد.

  • رنگ شیره انگور

رنگ شیره انگور می ‌تواند یکی از بهترین راه های تشخیص اصل بودن محصول به شمار بیاید، در صورت تهیه شیره از انگورهای سیاه و یاقوتی رنگ شیره کاملاً تیره است و در هنگام استفاده از انگورهای معمولی رنگ شیره کاملاً عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی می باشد.
البته نحوه حرارت دهی در روند تولید شیره نیز در رنگ نهایی آن تاثیر می گذارد، اگر شیره انگور به صورت سنتی و بر روی حرارت تولید شود رنگ آن تیره تر و در صورت پخت در شرایط خلاء و حرارت غیر مستقیم رنگ آن روشن تر می گردد.

  • خلوص شیره انگور

روند تولید شیره انگور از خاک سفید استفاده می‌ شود تا اسیدیته انگور جدا شده و سبب تیره شدن آن گردد، در صورت تصفیه نادرست ذرات خاک با چشم درون شیره دیده می شود.

  • غلظت شیره انگور

اگر که در زمان پخت رطوبت شیره به اندازه کافی گرفته شده باشد، غلظت آن به حدی است که ماندگاری شیره را بالاتر می برد.

دریافت سفارش شیره انگور خانگی درب منزل

همان طور که در قسمت های قبلی نیز به آن اشاره شد، بخشی از فرایند تولید شیره انگور به روش سنتی و در منازل صورت می گیرد.
خانم های خانه دار از جمله تهیه کنندگان شیره انگور هستند که تمام تلاش خود را برای تهیه دوشاب به بهترین شکل ممکن به کار می برند.
از این رو می توان به سفارش تهیه شیره انگور به شیوه سنتی در منازلی که این فعالیت را انجام می دهند پرداخت.
دریافت سفارش در حجم مختلف و از مقادیر کم تا زیاد را در بر می گیرد و فصل برداشت انگور که عمدتا تابستان است فصلی است که بهترین زمان سفارش شیره انگور می باشد.
سفارش این ماده غذایی از درب منزل نیز صورت گرفته و با در اختیار داشتن لیستی از تهیه کنندگان شیره انگور خانگی می توان سفارشات لازم را به آنها ارائه داد و در مدت زمان تعیین شده سفارش خود را دریافت نمود.

خرید شیره انگور با کیفیت عالی

برای بهره مندی از خواص شیره انگور، خرید آن از مراکز معتبر است که آن را با کیفیتی عالی به مشتریان عرضه می دارند. شیوه تهیه شیره انگور نقش مهمی در کیفیت آن داشته و به همین دلیل مراکز تولید معتبر سعی در تولید بهینه و استاندارد آن دارند.
عرضه شیره انگور به دو شیوه بسته بندی شده در ظروفی با وزن مختلف یا به صورت فله و در ظروف بزرگ مانند دبه های بیست لیتری صورت می گیرد. با مراجعه به مرکز خرید شیره انگور می توان نمونه های مختلف از این محصول را مشاهده و به خرید آن پرداخت.
خرید شیره انگور به صورت عمده و جزئی انجام گرفته و کسانی که به خرید عمده آن می پردازند صاحبان فروشگاه های مختلف می باشند که بر اساس میزان فروش خود به خرید این کالا می پردازند.
شیره انگور درجه یک از بهترین انگور نواحی مختلف تهیه شده و به همین دلیل کیفیت انگور و نوع آن نقش مهمی در کیفیت نهایی شیره انگور دارد.
به دلیل خواص فراوان موجود در این ماده غذایی امروزه در طب سنتی توصیه های زیادی به مصرف آن می شود. این امر به سبب طبع گرم شیره انگور است که برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. به این علت بخش قابل توجهی از مراجعات برای خرید شیره انگور به دلیل خواص درمانی آن می باشد.

صادرات عمده شیره انگور به عراق

فروش عمده شیره انگور در بازار داخلی

شیره انگور را می توان به اشکال مختلف خریداری کرد. یکی از رایج ترین شیوه های ممکن خرید از مراکز فروش عمده است.
فروش شیره انگور صادراتی عمده راهی برای تامین این کالا برای صاحبان فروشگاه های مختلف است. مثلا عطاری ها و مراکز عرضه گیاهان سنتی از جمله فروشگاه هایی هستند که نیاز مبرم به این کالا داشته و به همین دلیل نیاز به خرید عمده آن دارند.
برخی مراکز و شرکت های تجاری برای برند سازی شیره انگور آن را از طریق عمده فروشان خریداری کرده و خود به بسته بندی شیره انگور با نام و علامت تجاری مشخص می پردازند.
از این رو فروش عمده این محصول در بازار های داخلی با توجه به میزان تقاضای بازار صورت گرفته و امکان ارسال آن را به سراسر کشور فراهم می سازند. با این روش تمامی مراکزی که به نوعی باید این ماده غذایی را در مجموعه فروش خود داشته باشند به خرید آن به شکل عمده می پردازند.

صادرات شیره انگور خانگی به عراق

عراق یکی از کشور های همسایه ایران است که بخش قابل توجهی از کالا های صادراتی ایران به مقصد این کشور صورت می گیرد.
کالا های صادراتی شامل مجموعه ای از کالا های وابسته به صنعت نفت است و بخشی نیز به صادرات کالا های غیر نفتی مرتبط می شود.
شیره انگور یا دوشاب از جمله این کالا هاست که صادرات آن در فهرست کالا های غیر نفتی قرار می گیرد که از ارزش افزوده بسیار بالایی برخوردار است. صادرات شیره انگور به عراق با برند های خاصی توسط شرکت های به نام که در این عرصه فعال هستند انجام می گیرد.
صادر کننده شیره انگور زرد خریدار شیره انگور خانگی بوده و با برند سازی آن را به فروش می رساند. این کار سبب جلب و جذب مشتری و بازاریابی موفق در این زمینه شده و می تواند بازار کشور های دیگر را در انحصار خود بگیرد.
آمار صادرات این کالا در هر سال با سال های گذشته متفاوت بوده و ممکن است با افزایش یا کاهش روبرو شود. صادرکننده شیره انگور زرد یا سیاه با بازاریابی و معرفی این کالا به بازارهای جدید امکان فروش این محصول را در سطح بازار های جهانی افزایش خواهد داد.
این امر با اشتغال زایی بخش قابل توجهی از مردم همراه خواهد بود که توسعه اقتصادی زیادی نیز خواهد داشت. این فرآورده گیاهی علاوه بر عراق به کشور های دیگر نظیر روسیه، آلمان، افغانستان، ترکیه، امارات، تاجیکستان، پاکستان و کشور های اروپایی و آمریکای لاتین نیز صادر می شود.

فروشگاه شیره انگور طبیعی در اصفهان

انواع شیره انگور را در شهرهای مختلف ایران مانند استان اصفهان می توان از فروشگاه های عرضه کننده خریداری نمود.
شیره انگور طبیعی دارای یک سری مشخصات ظاهری است که به خوبی می توان به کیفیت آن پی برد. مثلا این نوع شیره از غلظت مناسب برخوردار بوده و به همین دلیل کپک نمی زند.
چنین محصولاتی را می توان از فروشگاه های معتبر که عرضه کننده بهترین و با کیفیت شیره انگور می باشند تهیه کرد.
فروشنده شیره انگور همدان یا سایر اقسام شیره انگور از طریق فروشگاه خود آماده ارائه خدمات فروش و عرضه به متقاضیان این کالا می باشد. این فروشگاه ها در شهر های مختلف در بازار های مرکزی از جمله بازار شیره انگور زنجان به مشتریان عرضه شده و در اختیار آنها قرار می گیرد.

شرکت های تولید کننده شیره انگور ارگانیک

شرکت های تولید کننده شیره انگور از طریق نمایندگی شیره انگور طبیعی و ارگانیک محصولات خود را به مشتریان عرضه می دارند.
محصولات ارگانیک در سال های اخیر یکی از پر طرفدار ترین نمونه محصولات خوراکی هستند که در کشت آنها سعی بر آن شده است تا از حداقل کود های شیمیایی و مواد مضر که آلوده کننده محیط زیست می باشند استفاده شود.
تاکستان های انگور نیز با استفاده از این شیوه عملی پرورش داده شده و انگور های مرغوب که شیرین بوده و مناسب تولید شیره می باشند برای این منظور از این تاکستان ها جمع آوری می شوند.
رعایت استاندارد های تولید تعیین شده از سوی سازمان استاندارد ملی و اخذ پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت از جمله مواردی است که توسط این شرکت ها باید رعایت شده و پس از اخذ این مجوزها کار تولید دوشاب صورت گیرد.
شیره انگور ارگانیک پس از آماده سازی در آزمایشگاه کنترل کیفی از جهات مختلف مانند غلظت، طعم، بو، رنگ مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته و پس از اطمینان از کیفیت تولیدی عملیات بسته بندی آن انجام می گیرد.
بسته بندی شیره انگور با توجه به مصارف آن متفاوت است. مثلا در صورتی که هدف مصارف خانگی باشند بسته بندی های کوچک مناسب است اما برای مصارف کارخانه های تولید کننده مواد غذایی بسته های بزرگ آن که به صورت کیلویی است در نظر گرفته می شود.
مجموعه عملیات فوق سبب می شود که محصولی که به این شکل به دست آید درجه یک و مرغوب بوده و استفاده کنندگان با اطمینان خاطر آن را مصرف نمایند.

عوامل موثر بر قیمت شیره انگور درجه یک

شیره انگور از محصولاتی است که هم به عنوان یک ماده غذایی و هم از منظر طب سنتی به عنوان یک دارو می‌ توان از آن استفاده کرد.
کیفیت بالای شیره انگور تولید شده در داخل کشور ما سبب شده تا از این محصول نه تنها در اقصی نقاط کشور بلکه در بازارهای صادراتی نیز استفاده می شود.
اما برای همه افرادی که قصد خرید شیره انگور درجه یک را دارند مهم است که این محصول را با چه قیمتی تهیه می کنند.
عوامل زیادی وجود دارد که می تواند بر قیمت شیره انگور درجه یک تاثیر گذار باشد برخی از عوامل ارتباط مستقیم به نحوه تولید و مواد اولیه دارند؛ اما برخی دیگر از عوامل پس از تولید در پروسه توزیع و قیمت این محصول تاثیر می گذارد.
مهمترین عوامل موثر بر قیمت شیره انگور عبارتند از:

  • کیفیت مواد اولیه

هرچه کیفیت انگورهای مناسب برای تولید شیره بالاتر باشد در نتیجه کیفیت محصول نیز بالاتر می رود.

  • دسترسی به ماده اولیه

هرچقدر که دسترسی به انگور در بازار آسان ‌تر باشد و فراوانی بیشتر در نتیجه قیمت شیره نیز مناسب تر می شود.

  • تولید سنتی و کارخانه ای

شیره انگور به دو روش سنتی و کارخانه ای تولید می ‌گردد که قیمت نهایی در هر کدام از این شیوه ها متفاوت است.

  • برند تولید کننده

کیفیت دستگاه های مورد استفاده برای تولید شیره انگور و محبوبیت برند تولید کننده در بین مصرف کنندگان بر قیمت آن تاثیر می گذارد.

  • نحوه ارائه

شیره انگور پس از تولید به دو شکل فله و یا در بسته بندی های مناسب ارائه می گردد، با توجه به جنس و کیفیت بسته بندی ها قیمت نهایی محصول نیز تفاوت پیدا می کند.

  • مراکز فروش

نحوه فروش و مراکزی که این محصولات را ارائه می ‌کنند نیز جزء عوامل بسیار مهمی است که به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نمی باشند.

تاجر عمده شیره انگور صادراتی

تاجران عمده وابسته به شرکت های بازرگانی هستند که کار صادرات محصولات مختلف از جمله شیره انگور را انجام می دهند.

مرکز شیره انگور صادراتی این محصول را با شرایط صادراتی آماده کرده و به کشورهای متقاضی ارسال می دارد. تاجران عمده به نوعی با صاحبان فروشگاه شیره انگور برای ثبت سفارشات آنها در ارتباط بوده و از این طریق می توانند شیره انگور تولید شده در مناطق مختلف کشور مانند شیره انگور صنعتی ملایر را طبق توافق ها و قراردادهای صورت گرفته به کشورهای متقاضی صادر نمایند.

عراق، کشورهای اروپائی و ….از جمله برخی وارد کنندگان شیره انگور ایرانی هستند که در بسته بندی های مختلف خریدار شیره انگور ارگانیک می باشند.

مژگان فرجی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین شیره جات خوراکی اعم از شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *